Pronađi članak:

8. 2. 2021.

Apple bi mogao da prestane da proizvodi iPhone 12 mini narednog tromesečja



Kada se iPhone 12 linija pojavila, mnogi su ishvalili najmanji model u seriji - iPhone 12 mini. To je bilo iznenađenje, jer se očekivalo da premijum iPhone 12 Pro Max bude glavna senzacija, ali se ispostavilo da je manji format bio prijatno iznenađenje za one korisnike koji su ponovo želeli da telefon koriste jednom rukom.

Međutim, ova popularnost se nije prenela i na realnu prodaju, a ranije je izvešteno da je Apple smanjio proizvodnju iPhone 12 mini modela zbog nedostatka potražnje na tržištu. Sada, prema navodima Williama Yanga - analitičara kompanije JP Morgan - izgleda da bi Apple mogai u potpunosti prestati da proizvodi iPhone 12 mini.



Analitičar veruje da bi Apple mogao prestati sa proizvodnjom telefona tokom drugog tromesečja ove godine, zbog slabe potražnje. Ovo je zasnovano na podacima koji sugerišu da veći iPhone 12 značajno prevazilaze manje modele po prodaji.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih iPhone 12 mini možda ne ostvaruje željene rezultate. Za početak, sugeriše se da je radni bvek baterije telefona veoma loš. Pored toga, postoje jeftinije alternative u iPhone liniji, kao što je iPhone SE 2020 ili iPhone 11, što znači da je manje razloga da se kupi iPhone 12 mini.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: