Pronađi članak:

17. 2. 2021.

WhatsApp uvodi opciju jedan nalog na više uređaja



WhatsApp već 18 meseci radi na implementaciji funkcije koja će obradovati svakog WhatsApp korisnika sa više od jednog telefona. Čini se da je sve spremno za jedan WhatsApp na više telefona.

Najpopularniji chat servis na svetu u zadnjih mesec dana se bori sa bad pressom koji ih je zaskočio zbog najave promena po pitanju deljenja informacija sa Facebook-om.



Još pre 18 meseci WhatsApp je započeo rad na implementaciji opcije korišćenja istog WhatsApp naloga na više uređaja istovremeno. Sve one koji koriste više telefona i ne samo telefona već i tableta ili računara, raduje mogućnost sinhronizacije i korišćenja jednog te istog WhatsApp naloga na svima.

Aktuelna beta verzija WhatsApp-a 2.21.30.16 dobila je opciju Log out, a zamenjuje dosadašnji Delete WhatsApp account. Izgledno je da ćemo jedan WhatsApp istovremeno moći da koristimo na do četiri uređaja odjednom. Pritom osnovni uređaj neće morati da bude povezan sa internetom niti uključen.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: itvesti

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: