Pronađi članak:

2. 3. 2021.

Naredni iPhone bi mogao imati manji izrez u ekranu i veću bateriju



Analitičar Ming-Chi Kuo je ponovo aktivan, a ovoga puta sugeriše da će Apple u drugoj polovini godine objaviti četiri različita iPhone modela, koji će stići u istim veličinama kao modeli iz 2020.

Kuo sugeriše da će iPhone 13 Pro modele krasiti štedljivi 120Hz LTPO displeji, a imaće i ultraširoke kamere, sa bržim f/1.8 otvorima blende koji uključuju i autofokus.





Očekuje se da modeli za 2021. godinu neće imati značajno drugačiji dizajn od aktulnih iPhone-a. Ipak, imaće veće baterije i manje izreze u ekranu. Kuo veruje da ovogodišnji iPhone-i neće preći na USB-C. Sva četiri modela će imati Qualcomm X60 5G modem.

Izveštaj ne pominje da li bi Apple mogao dodati senzor otiska prsta ispod ekrana ovogodišnje iPhone linije. Bloomberg je početkom godine objavio informaciju da će to biti jedna od većih nadogradnji za iPhone 2021 modele.

Ming-Chi Kuo sugeriše i neke detalje za iPhone modele za 2022. godinu. Prema navodima analitičara, naredne godine će bar neki iPhone-i imati punch-hole otvor za prednje kamere. Takođe, Apple navodno sprema novi SE model sa 5G konekcijom, koji će biti objavljen tokom prve polovine 2022.





Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Još zanimljivih Cydia dodataka možete pronaći u našoj galeriji.

Saznajte sve o novim Apple proizvodima:

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook i Twitter mrežama.

izvor: benchmark.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: