Pronađi članak:

5. 12. 2011.

[Uputstvo] Kako da snimite Siri na iPhone 4 i iPod touch 4G? (osveženo)Da, dobro ste procitali! Konacno mozete da snimite funkcionalaog Siri asistenta na iPhone 4 i iPod touch 4G uz pomoc Cydia dodatka - H1Siri!

Podrzani uredjaji su iPhone 4 (svi modeli) i iPod touch 4G na kojima je iOS 5 (ili 5.0.1).

Pre nego sto pocnete sauputstvom, ukoliko imate instaliran dodatak Siri0us, deinstalirajte ga. Uputstvo koje smo vam spremili snima Cydia dodatak pod nazivom H1Siri koji se umesto Apple servera kaci na privatne servere tima koji je razvio dodatak a zovu se CD-Team.
Takodje, iako je malo verovatno da se ovako nesto desi, moramo da kazemo da iAnatomija Blog ne snosi odgovornost za bilo sta sto podje naopako prateci ovo uputstvo.

UPUSTVO:

1. Morate imati jailbreakovan iPhone 4 ili iPod touch 4G na kojima je iOS 5 ili iOS 5.0.1 (uputstvo)

2. Otvorite Cydiu, idite na Manage/ Sources/ Edit/ Add

3. Upisite sledeci izvor:

http://www.cydia.be ili http://www.iphone3gsystem.fr/cydia ili http://cydia.iphonetweak.fr zatim Add Source

4. Kada je izvor dodat, potrazite dodatak H1Siri i instalirajte ga (budite strpljivi jer je velicina 109MB)

5. Kada se dodatak instalira, Reboot-ujte uredjaj
6. Idite u Settings/ General/ Siri, ukljucite ga i uredjaj je spreman

7. Da biste pozvali Siri, potrebno je da pritisnete i drzite Home dugme

Evo i video demo kao dokaz da zaista radi:E sada, mi nismo probali jer nemamo iOS 5 trenutno. Ako ste vi probali obavezno napisite iskustvo u komentarima. I ne zaboravite da podelite ovo uputstvo sa svim vlasnicima iUredjaja koje znate!

UPDATE:

Istrazujuci, dosli smo do informacija da ova modifikacija sadrzi ilegalan kod i da moze doci do propusta u privatnosti, i damoze da zezne telefon. I da, serveri se nalaze u Kini. Snimate ga na sopstvenu odgovornost.

izvor

2 коментара:

  1. Trenutno siri ne moze da se instalira na iphone( barem ja nisam uspeo) a na raznim blogovima sam citao da je to posledica zato sto je server preopterecn.

    ОдговориИзбриши
  2. Instalirao sam siri i problem mi je sto stalno govori da ima problem sa internet konekcijom i ako mi internet normalno radi !

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: