Pronađi članak:

18. 1. 2012.

Ako želite unlock za iPhone 4S ne radite update na iOS 5.0.1



Vlasnici iPhona 4S koji se nadaju da ce (softverski) otkljucati svoj uredjaj ne bi trebali da rade update na iOS 5.0.1 vec da ostanu na iOS 5.0 da povecaju svoje sanse za unlock.

Haker MuscleNerd je potvrdio sajtu iClarified da ce untethered jb za iOS 5.0 izaci u isto vreme kao i za iOS 5.0.1 ili par dana kasnije. Kao do sada, za sve koji cekaju unlock, standardna procedura da ostanu na sto nizem basebandu.




Cak se savetuje da svi koji imaju iOS 5.0.1 trebaju da provere build brojeve i urade downgrade sa 9A406 na 9A405 dok Apple ne prestane da potpisuje build-ove. Zbog razlike u basebandovima, veca je verovatnoca da ce se unmlock pronaci za starije build-ove nego novije.

Iako ne postoji garancija da ce unlock da bude pronadjen za iOS 5.0, MuscleNerd je jos u novembru otkrio da unlock izgleda obecavajuce zahvaljujuci propustu. Ali ne zna se da li ce unlock na tom propustu biti pusten.

Pratite na na Twitter-u, Facebook-u i Google+ mrezi za najnovije informacije iz iSveta i ne zaboravite da podelite ovu vest sa prijateljima!

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: