Pronađi članak:

10. 2. 2012.

Ovo su delovi novog iPada 3



Svi koji detaljnije svet Apple glasina upoznati su sa šablonskim scenarijom. Prvo čujemo razne gluposti (novi iPad imat će opciju da levitira u prostoru pa ga možete koristiti i kao stolicu; iPhone 25 će vam pomoći da rešite nesuglasice sa bivšom suprugom...), nakon toga priče postanu nešto realnije a zatim na površinu isplivaju navodni delovi uređaja koji je u pitanju. Upravo do te treće faze su došle glasine o iPadu 3.

Manje poznat nego iFixit, ali i dalje relevantan sajt RepairLabs tvrdi da je u posedu zadnjeg dela kućišta za iPad 3. Nije im trebalo dugo da naprave par fotkica i to kućište uporede sa aktualnim modelom a pronađene razlike obeležene su slovima A, B, C i D.



  • A – ovdje se radi o ležištu za logic board (matičnu ploču), a fotka nagoveštava da se ono razlikuje od ležišta koje se može naći u iPadu 2
  • B – ležište za bateriju očigledno je šire a prvo što razum ovde sugeriše je to da bi kapacitet baterije mogao biti povećan na iPadu 3
  • C – ležište za kameru takođe se razlikuje
  • D – glavna poslastica, odnosno, drugačije ležište ekrana

Ekran je bio najčešća tema ove sezone iPad glasina i dosta ljudi je spremno staviti ruku u vatru da će iPad 3 biti opremljen Retina Displejem. Ranije glasine sugerisale su da će zbog Retina ekrana novi Appleov tablet biti „za dlaku“ bucmastiji nego iPad 2 ali zbog činjenice da ove fotke porede samo prednju stranu ovih kućišta nemoguće je porediti razliku u debljini.




Drugi set fotki obezbijedila je stranica Apple.pro a na njima je vidljivo još jedno navodno kućište za iPad 3, kao i magneti neophodni za rad Smart Covera. U ovom slučaju promjene u odnosu na iPad 2 su još manje.

Galerija (klik na sliku za punu veličinu):



preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: