Pronađi članak:

22. 1. 2014.

Izbačen iOS 7.1 beta 4 za programere koji verovatno zatvara propust za jailbreakNajnovija beta verzija iOS 7.1 sa ognakom 4 je donela sitna grafička poboljšanja ali i delimično zatvaranje propusta koji omogućavaju jailbreak!

Promene:


- Slide to unlock i Slide to power off tekstovi su blago izmenjeni


- Ako neuspešno slajdujete tekst Slide tu unlock, njegova pozadina svetli kao na slici

- Dodat je novi glas za Siri za korisnike u Velikoj Britaniji

- Skrolovanje poruka je mnogo tečnije sa više animacija

- Poboljšanja bagova, performansi i stabilnostiOno što nas više zanima jesu promene napravljene na sigurnosnom polju koje bi mogle da onemoguće jailbreak. Na te promene ukazao je haker iH8sn0w:


Ali članovi evad3rs tima su ponovili da ne komentarišu ovakve stvari kako ne bi pomogli Apple-u. Situacija je takva da ne znamo da li će jailbreak biti moguć na iOS 7.1 verziji uz pomoć trenutnih alatki i propusta.

Ako još niste prešli na novi iOS 7 a imate uređaj koji ga podržava, savetujemo vam da odmah to uradite jer osim mnogo dobrih novih opcija zadržavate mogućnost za jailbreak. Dok u novim verzijama to nije zagarantovano.

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

1 коментар:

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: