Pronađi članak:

22. 7. 2014.

Izbačen iOS 8 beta 4. Evo šta je sve novo [GALERIJA]Kako se bliži jesen, Apple vredno radi na peglanju najnovijeg iOS-a 8, tako je izbačena beta 4 verzija. Koje novosti ona donosi pročitajte u nastavku detaljno objašnjene.

Tips aplikacija - pomaže korisnicima da se upozanaju sa iOS 8 uz nedenje savete poput kako da odgovorite na poruku, koristite Siri itd. Ona dolazi instalirana u iOS 8 bez mogućnosti brisanja što će nervirati mnoge korisnike.

Control Centar - on konačno ima promenjen izgled i izgleda mnogo čistije. Ivice su uklonjene a kada uključite opcije one postaju bele skroz a ne samo logo

Display & Brightness - Nova sekcija u Settings za podešavanje osvetljenja i veličine teksta (Display & Brightness) gde možete namestiti i da tekst bude boldovan


Animacije - Animacije u korisničkom okruženju su za nijansu sporije


Mail Swipe podešavanja - sada možete da menjate opcije se prikazuju prilikom povlačenja mailova u aplikaciji


Menjanje preporučenih aplikacija - Sada možete menjati aplikacije koje se prikazuju na Lock ekranu za brz pristup u zavisnosi od lokacije. Ograničite da li da se prikazuju aplikacije iz App Stora, sa uređaja ili oboje


Poruke - Nova opcija u podešavanjima poruka koja daje izbor čuvanja videa koji ste primili preko poruka. Možete čuvati video 2 minuta ili godinu dana. Valjda će ubaciti još neko vreme izmeđuDiktiranje - Govor-u-tekst (Speech-to-text) opcija pokazuje uživo šta izgovarate umesto da kao do sada izgovorite pa pritisnete Done. Nešto što nećemo koristiti dok se ne uvede srpski jezik na iPhoneHome Data - U podešavanjima privatnosti postoji opcija kojim aplikacijama možete pristupiti preko HomeKit-a.


Favorites & Recent - kada uradite dupli klik na Home taster u iOS 8 se pojavi lista omiljenih i nedavno biranih kontakata. Sada možete da birate šta će biti prikazano od ta dva ili ništa.


Kalorije - U Health aplikaciji birate između kalorija prilikom vežbanja, mirovanja i nutricionističkih


Safari bookmark ikonica je blago izmenjenaEmoji ikonica na tastaturi je "veselija"Bug Reporter aplikacija iz prethodnih beta je uklonjena

Spotlight - Opcije za uklanjanje Voice Memos i Bing rezultata iz rezultata Spotlight pretrage


iOS 8 beta 4 je naravno dostupan samo za programere dok se finalna verzija za sve korisnike očejuje na jesen. Pogledajte sve najvažnije novosti u iOS 8. Pogledajte šta je sve novo u iOS 8 beta 2 i beta 3 verzijama.

Pogledajte šta sve donosi novi iOS 8 i operativni sistem Mac OS X Yosemite. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: iClarified

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: