Pronađi članak:

28. 12. 2010.

[Lockscreen tema] Weather Elements





Weather Elements je tema za lockscreen u vidu vremenske prognoze. Ona prekriva ceo ekran i u visokoj rezoluciji lepom grafikom prikazuje spoljasnju temperaturu.

Ono sto je dobro u ovom dodatku je sto dolazi sa aplikacojom za podesavanja, tako da ne mroate da pristupate sistemskim fajlovima iPhona da promenite lokaciju.

Dodatak je besplatan i potrazite ga u Cydiji pod nazivom Weather Elements.

7 коментара:

  1. Kako se podesava mesto? Meni kao nesto ocitava, na kraj ocita, pokazuje sneg, al' ne pokazuje mesto, ko zna za koje mesto pokazuje. Nema nigde settings-a. I non stop mi kresuje, 2 puta otvorim i treci put pukne springboard. E i da, imam jedan problem mozda mozete da mi pomognete, ne mogu da instaliram WinterBoard iz Cydie, izbacuje mi neki nedostatak, a kad instaliram deb file preko iFile radi, i kad instaliram nesto preko Cydie ona ukloni WinterBoard.

    ОдговориИзбриши
  2. Aplikacija bi trebala da ima podesavanja u Settings koja te vode na stranicu gde unosis podatke (izgleda kao na slici sa linka):

    http://i.imgur.com/AAHZn.png

    Moguce da ti je telefon zreo za jedan Restore s obirom da kresuje dosta. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Sto se tice problema sa Cydiom trebao bi restore odradit i ponovo sve JailBreak i unlock jer to ti je najbolje rjesenje. Tesko ces naci odgovor na taj problem... Instalirat cu kasnije temu pa ti javljam sta ti je problem, bez ako iDoktor ne vidi i vec zna sta je pa ti odgovori...

    ОдговориИзбриши
  4. Uspjeli smo izgleda istovremeno da odgovorimo... :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ma mrzi me da se 'ebavam sad sa njim, i ovako ga prodajem za neki dan... I uzimam 4, pa cu nju lepo da sredim :D Hvala u svakom slucaju :)

    ОдговориИзбриши
  6. ....dobro jutro...

    Instalirao sam aplikaciju i podesio lokaciju (Belgrade, Serbia) cak sam koristio i mogucnost GPS podesavanaja lokacije gde je sam uneo neke parametre posle par sekundi i to u zatvorenom prostoru (pa nisam siguran da su tacni). Sve radi ali mi je sinoc napisao da je T 16 stepeni i da je suncano u Beogradu...
    Kako podesiti da funkcionise?

    ОдговориИзбриши
  7. Temperatura koju prikazuje je u redu 16F = -8C. Samo u podesavanjima moras namestiti na Celzijuse (C) jer tebi prikazuje Farenhajte (F).

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: