Pronađi članak:

15. 1. 2011.

Sve što treba da znate o iPhonu 5 i iPadu 2 prema Engadget izvorima





Interesantan clanak se pojavio na Engadget sajtu koji otkriva detalje od novim Apple proizvodima koji se ocekuju 2011. godine. Prica se o iPhonu 5, iPadu 2 i novom Apple TV. Engadget ima dobar glas kada su u pitanju nagadjanja vezana za buduce Apple proizvode.


Njigovi izvori tvrde da ce iPad 2 imati ekran vise rezolucije sa Retina Displejem, kao iPhone 4. Pre par dana Kevin Rouz je rekao da iPad 2 nece imati Retina Displej.

Engadget navodi da ce iPad 2 imati slot za SD kartice. Rupa u masci je vec primecena. Ocekuje se u aprilu, neec imati USB prikljucak ali ce biti laksi.

Sto se tice iPhona 5. Engadget tvrdi da ce on biti potpuno redizajniran i da ce imati novi Appleov A5 CPU. Ocekuje se na leto i vec se testira od strane samog vrha Apple-a. iPad 2 i iPhone 5 ce imati Qualcomm čipset koji radi kao trostruki procesor basebanda za CDMA, GSM i UMTS.

I na kraju, Apple sprema novu generaciju Apple TVa koji ce imati brzi A5 cip iz iPhona 5 i bice toliko mocan da ce Apple TV moci da pokrece video u 1080P kvalitetu.

Sta vi mislite?


(CoveringWeb)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: