Pronađi članak:

16. 5. 2011.

iPhone 4, App Store i Angry Birds završili u gejmerskom izdanju Guinnessove knjige rekorda



Prije nekoliko dana predstavljena je Guinness World Records® 2011 Gamer’s Edition, Guinnessova knjiga rekorda u gejmerskoj verziji. Novo izdanje donosi svu silu rekorda vezanih uz gejmersku industriju tijekom protekle četiri godine, a kao što u naslovu nagasih, u njoj su završili i iPhone 4, App Store kao takav te popularna igra Angry Birds.

iPhone 4 zaslužio je svoje mjesto u ovoj knjizi kao najbrže prodavana prijenosna igraća konzola i to zbog 1,5 milijun prodanih uređaja u prvom danu njegova predstavljanja, 24. lipnja 2010. godine.




Appleov App Store završio je u Guinnesu jer se pretpostavio kao najpopularniji servis za download aplikacija, pa i igara kojih je u ovom online dućanu gotovo 40.000.

Angry Birds je najprodavanija igra svih vremena.

Igra Plants vs. Zombies je zaslužila svoje mjesto u Guinnessovoj knjizi jer je najbrže prodavana igra za iPhone/iPod u kategoriji strategija. U prvih devet dana od predstavljanja u veljači 2010. ovu igru kupilo je više od 300.000 korisnika.

Tap Tap Revenge je najpopularniji igraći serijal u povijesti App Storea, a ukupno je od predstavljanja u srpnju 2008. godine skinuta više od 15 milijuna puta.

Svoje mjesto u Guinnessu zaslužile su i Frotz te Enigmo.

Štogod rekli i mislili o kompaniji, Apple ponovo ruši sve rekorde i zaslužuje nova priznanja.

(gadgeterija.net)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: