Pronađi članak:

7. 10. 2011.

[Dokumentarac] CNBC - Titans: Stiv Džobs



Neposredno posle ostavke Stiva Dzobsa, americka televeizija CNBC je napravila kvalitetan dokumentarac o njemu u emisiji CNBC - Titans. Ako vas zanima covek i delo Stiva Dzobsa, preporucujemo vam da pogledate video.

Emisija CNBC- Titans profilise izuzetne ljude koji su napravili karijere okretanjem "nezamislivog" u stvarnost i kompanije koje su porasle sa od skromnog korena do svetskog priznanja.

Poslusajte prave priče iza nekih od najpoznatijih ikona , giganata najvecih kompanija industrije koje su sagradili. Otkrijte ključ njihove sreće i strasti koji je vozio njihov uspeh. Oni su promenili svet i nacin kako poslujete.



Nezadrživ , razularen i nezaboravan, Stiv Džobs je vladao kao neprikosnoveni kralj Silikonske doline skoro tri decenije. Iz garaže svojih roditelja u Kaliforniji pokrenuo je revoluciju personalnih računara i napravio Apple kompaniju najvredniju na svetu i kojij najvise zavide. Od Macintosha i iPoda do iTunesa i iPhona , Džobs je lično predsedavao stvaranje desetina transformacionih uređaja , boreći se sa neprijateljskim bordovima direktora,, koljačima od konkurencije , i ozbiljnom bolescu, a obezbeđujuci svoje nasleđe, kao jedan od retkih koji su se usudili da "misle drugačije."

Ovo je poslednji dugometrazni prilog pre njegove smrti. Emisija je podeljena u cetiri dela:











Jos jedan odlican dokumentarac o Stivu Dzobsu, serijala "Bloomberg Game Changers", mozete pogledati ovde.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: