Pronađi članak:

12. 1. 2012.

IntesaMobi (Srbija)



Od sada možete platiti račun ili obaviti bilo koje drugo bezgotovinsko plaćanje, sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme, jer banka je u Vašim rukama!

IntesaMobi je nova i jedinstvena usluga Banca Intesa, koja Vam omogućava da putem mobilnog telefona obavljate finansijske transakcije potpuno sigurno. Usluga je dostupna 24 sata svih sedam dana u nedelji, bilo gde da se nalazite, a da imate mobilni telefon pri ruci.



Na bezbedan i brz način možete da:

  • platite mesečne i druge račune,
  • proverite stanje i promet po svim računima i kreditnim karticama koje imate u Banci,
  • proverite kursnu listu,
  • obavljate menjačke poslove,
  • proverite datum isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu,
  • i još mnogo toga ...



Aktiviranje usluge je besplatno! Zahtev za korišćenje Intesa Mobi usluge možete podneti u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa. Dovoljno je da imate Intesa Osnovni, Hit ili Magnifica tekući račun.




Nakon ugovaranja usluge, putem SMS-a, u roku od 24h na broj mobilnog telefona koji ste prijavili u banci dobićete link za preuzimanje i instaliranje aplikacije. Proces instaliranja se odvija automatski, jednostavnim prihvatanjem poruke. Nakon instaliranja aplikacije potrebno je da pokrenete aplikaciju (aplikacija se pokreće sa lokacije gde se smeštaju i ostale aplikacije na Vašem telefonu), i unesete aktivacioni kod koji ste dobili u zatvorenoj koverti prilikom ugovaranja usluge. Po uspešnom aktiviranju usluge potrebno je da u aplikaciji definišete mPIN kod, koji ćete ubuduće koristiti za pristup aplikaciji.

Naknada za korišćenje usluge Intesa Mobi naplaćuje se nezavisno od Troškova održavanja tekućeg računa i iznosi 50 dinara.

Aplikaciju besplatno mozete preuzeti odavde. Pogledajte ostale aplikacije iz nase galerije.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: