Pronađi članak:

24. 4. 2012.

Pojedini muškarci više vole iPad od devojaka



Veb lokacija Roxypalace.com objavila je rezultate svog istraživanja, koji pokazuju da svakog desetog neoženjenog muškarca u SAD više privlači Appleov tablični računar iPad 3, nego mogućnost da ostvari novu romantičnu vezu.

Jedanaest posto ispitanika izjavilo je da bi se, kada bi birali između posedovanja iPada 3 i upoznavanja nove devojke, odlučilo za Appleov uređaj. Tri posto učesnika u istraživanju izjavilo je da bi bez problema napustili svoju partnerku, ukoliko bi bili nagrađeni novim Appleovim tabličnim računarom.



Istraživanje nije bilo okrenuto samo jačem polu, budući da su u njemu učestvovale i žene. Ispostavilo se da one mnogo više cene društvene veze nego elektronske spravice, jer su se u ogromnom procentu (84%) odlučile za postojeće ili nove partnere, pre nego za iPad 3.

Zanimljivo je da skoro polovina ispitanika (44%) koristi neku aplikaciju za rešavanje problema u svojoj vezi, dok 15% učesnika istraživanja redovno na intenetu traži savet za poboljšanje svog društvenog i emotivnog života.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: