Pronađi članak:

5. 6. 2012.

Izašao Installous 5


Danas je izbačena nova verzija aplikacije Installous koja služi za preuzimanje krekovanih iOS aplikacija direktno sa iUređaja, a nosi oznaku 5.

Ona donosi nekoliko novosti kao što je preuzimanje putem torrent-a, notifikacije i još par sitnijih poboljšanja vezanih za file hosting.

BitTorrent preuzimanje omogućava pauziranje download-a i nastavljanje kasnije. Koriste se magnetic linkovi. U narednom periodu se očekuje da većina fajlova sa hosting sajtova pređe na torrent. Installous će seed-ovati fajlove samo u toku download-a i ako ste na WiFi mreži.


Druga velika novina jeste podrška za obaveštenja (notifikacije) u stilu iOS-a 5.

Poboljšanja u radnom okruženju gotovo da nema. Promenjena je glavna ikonica i dodate su ikonice ispred hosting adresa.



Ako već imate Installous, možete automatski osvežiti na novu verziju pokretanjem Cydie koja će vam automatski ponuditi update. Ako uopšte nemate Installous, možete ga snimiti dodavanjem sledećeg izvora u Cydiu: http://cydia.hackulo.us.

Podrazumeva se da morate imati jailbreakovan telefon da biste koristili Installous. Kada ga snimite, pogledajte našu galeriju aplikacija za iUređaje i bacite se na preuzimanje.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: hackulo.us

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: