Pronađi članak:

16. 8. 2012.

iPad mini će imati minimalni okvir sa strane ekrana


Glasine o novom iPad mini tabletu samo pristižu. Ono što bi trebalo da natera Apple da izbaci tablet manjih dimenzija i sa manjom cenom jeste potencijal tog tržišta. Nova informacija, koju je izbacio 9to5Mac, kaže da će novi iPad mini imati mnogo tanji okvir sa strana ekrana, odvojenu dugmad za regulaciju zvuka i mikrofon kod kamere. U osnovi, veći iPhone.

Kako izvori ovog sajta kažu, kada se tablet drži u portret modu, tablet se drži od pozadi, a kada se drži u landscape modu, drži se sa strana. Tako da svaki slučajni dodir po ekranu bi trebao biti eliminisan – ukoliko neko ne drži tablet kao knjigu.



9to5Mac spekuliše i govori i o drugačijim formama dizajna ovog tableta osim ove sa manjim okvirom. Biće i prednja kamera za video čet, dok će zadnja kamera verovatno biti izostavljena zbog smanjenja cene iPad mini tableta i zbog toga što skoro niko ne koristi zadnju kameru na tabletu. Isto tako, iPad mini će imati i LTE opciju, što Kindle Fire i Google Nexus 7 nemaju.

Još se ne zna cena, sve je spekulacija. Ali kada se objavi ovaj uređaj, 12. septembra, videćemo šta je to Apple spremio za nas. Ukoliko ga objave 12. septembra, moći će da vide zainteresovanost za ovaj uređaj i da ponudu prilagode tražnji, jer će iPad mini izaći tek negde početkom oktobra.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

izvor: tehnloid

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: