Pronađi članak:

11. 9. 2012.

Izašla zvanična YouTube aplikacija za iOS [VIDEO]


Posle vesti da Apple uklanja zvaničnu YouTube aplikaciju u poslednjoj verziji iOS 6, mnogi su se pitali kakvo rešenje će da ponudi Google.

Google će spremno dočekati novi iPhone izbacivši svoju zvaničnu YouTube aplikaciju za iOS.

Aplikacija deluje lepo i funkcionalno. Po pokretanju idete na video snimke koji su trenutno u trendu. Sa leve strane prevlače jem otvarate meni sa kategorijama, podešavanjima i opcijom za prijavljivanje na YT nalog.

Nova app prikazuje i reklame a pozitivna strana toga je što ćete moći da gledate mnoge animke koje do sada niste bećje iazila greška o nemogućnosti reprodukcije na mobilnom uređaju.

Evo kako izgleda:



Zamerku moramo da uputimo na to da je aplikacija moguća samo u portret orijentaciji tefona. Što je nezgodno jer se snimci sami puštaju landscape modu.




U aplikaciji imate opcije da li vam se video sviđa ili ne, kao na desktop verziji,  i da podelite video na Teitteru, Facebook-u, Google+, putem emaila itd.

Na žalost ne postoji zasebna verzija za iPad, što je šteta, ali sigurni smo da je u razvoju.

Još samo da se pojavi Cydia dodatak "open in YouTube". Za sve koji imaju jailbreakovane telefone a ne dopada im se Google-ovo rešenje, imaju odličnu ProTube aplikaciju.

Video demo:



Kompatibilna je sa iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3gen), iPod touch (4gen) i svim iPadima. Zahteva minimum iOS 4.3. Besplatno preuzimanje odavde. Ako ste je probali napišita utiske u komentarima.

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: