Pronađi članak:

19. 12. 2012.

Izašao iOS 6.0.2 [DOWNLOAD]


Apple je izbacio novi update za svoj iOS koji nosi oznaku 6.0.2. Po malom skoku verzije od poslednje 6.0.1 da se radi o osveženju koje ne donosi puno novosti.

U ovoj verziji ispravljen je problem sa WiFi signalom na iPhonu 5 i iPadu mini. Više o samom update-u možete pročitati ovde.

Ako čekate da izađe untethered jailbreak za iOS 6 jailbreak, hakeri koji rade na tome preporučuju da ne radite update na iOS 6.0.2 jer to može umanjiti šanse da vaš iUređaj bude jailbreakovan kada se pojavi metoda. Ako ste na iOS 5, nipošto ne radite update ako čekate jailbreak.




Ako imate problem sa WiFi signalom na vašem iUređaju, možete probati da ga popravite bez instalacije iOS 6.0.2 zakrpe pomoću našeg uputstva i time očuvati šanse za jailbreak.

Ako se ipak odlučite da snimite iOS 6.0.2, potrebno je da povežete iUređaj sa iTunes-om i pojaviće vam se prozor sa obaveštenjem da je izašla nova verzija. Ako niste pri kompu, novi iOS možete preuzeti direktno pomoću iUređaja (pod uslovom da ste povezani na internet) odlaskom u Settings/ General/ Software Update/ Download and Install. iOS 6.0.2 možete preuzeti direktno sa naše stranice za iOS DOWNLOAD.

Evo direktnih linkova za download:


Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: