Pronađi članak:

11. 4. 2013.

[POKLANJAMO KOPIJE] RHMZ: Aplikacija sa naših prostora za vremensku prognozu


Danas vam predstavljamo aplikaciju autora Nikole Stepana iz Hrvatske za vremensku prognozu fokusiranu na područje Srbije.

Ona prikazuje aktuelne detaljne vremenske podatke u gradovima širom Srbije sa podacima koje pruža Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

Podaci uključuju temperaturu, vlažnost vazduha, pritisak, pravac i brzinu vetra. Možete pogledati prognozu za naredna 3 dana kao i za prethodnih 24 časa. A tu su i vremenski uslovi u Evropskim gradovima. Imate mogućnost dodavanja omiljenih gradova u favorite.







Listu gradova možete sortirati prema azbučnom redu ili prema temperaturi.

Aplikacija je jednostavnog i nenapadnog dizajna a navigacija između ekrana je pregledna i intuitivna. Optimizovana je za iPhone 5 i sadrži originalne ikonice u "Metro" stilu.

Aplikacija pruža precizne podatke i dopašće se onima koji ma su bitnije infomacije nego dizajn. Ima prostora za poboljšanja u vidu više gradova u Srbiji, živopisnije okruženje, a i cena je visoka s obzirom na pregršt aplikacija sličnog tipa na App Store.

Aplikaciju možete kupiti za 1,99$ sa ove adrese, a autor aplikacije Nikola je bio super i poslao nam je promo kodove za besplatno preuzimanje aplikacije za naše čitaoce!

Da biste besplatno dobili aplikaciju RHMZ, potrebno je da posetite ovu adresu i podelite članak (Share) na svom Facebook zidu. Vidljivost članka koji podelite mora biti podešena na javno (Public), jer je to jedini način da vidimo ko je podelio. Prvih osam najbržih dobiće promo kodove!

Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: