Pronađi članak:

16. 5. 2013.

Google izbacio Hangouts aplikaciju za instant poruke za više platformi [DOWNLOAD]


Google je predstavio svoj servis za instant poruke pod nazivom Hangouts. On je dostupan u vidu aplikacije za iOS i Android a postoji i verzija za računare.

Ako ste do sada koristili neki servise poput Viber ili Whats App, biće vam poznat sistem funkcionisanja Hangouts aplikacije. Ona je vezana za mobilni broj, a prijavljujete se pomoću Google naloga.

Osim poruka možete praviti grupne konverzacije, video pozive, slati fotke, emoji ikonice - sve beplatno.




Komunikaciju možete započeti na jedom uređaju a nastaviti na drugom. Obaveštenja stižu na svim uređajima, a kada ga otvorite ona se brišu sa ostalih.


Aplikacija Hangouts za iPhone, iPad i iPod touch je besplatna, zahteva minimum iOS 6.1 i možete je preuzeti odavde besplatno [DOWNLOAD].

Što se tiče aplikacije za računare, ona je implementirana u Gmail. Sve što trebate da uradite je da na svom Gmail nalogu levo gde se nalazi Chat kliknete na ikonicu oblačića (desno od vašeg avatara) i odobrite update da Chat postane Hangouts. Ako više volite, možete i dodati Chrome ekstenziju odavde.



Još zanimljivih aplikacija možete pronaći u našoj galeriji.

Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: