Pronađi članak:

30. 5. 2014.

Puno zanimljivih Apple prototipova [GALERIJA]



Osamdesetih godina Stiv Džobs je unajmio dizajnera Hermuta Eslingera iz poznate kuće Frog Design, da se pozabavi izgledom nove linije Apple proizvoda koji su bili u pripremi.

Tokom godina Eslinger je sa timom izdizajnirao stotine protoitova. Mnogi od njih nikada nisu ugledali svetlost dana, do sada.

Eslinger se u svojoj knjizi Keep it simple priseća saradnje sa Džobsom i otkriva mnogo neverovatnih prototipova koje je Frog Design napravio za Apple. Stiv Džibs je mislio ispred svog vremena još mnogo pre nego što je Apple postao jedna od najvrednijih kompanija na svetu. Na primer iPhone nije izmišljen 2000-tih godina, nego je Frog Design začeo ideju trideset godina ranije.



Tada se zvao Apple Phone i izgledao je mnogo drugačije nego današnji iPhone. Bio je na preklop i bez ikakvog ekrana sa velikom slušalicom i mikrofonom. Osim ovog telefona, dizajniran je i telefon koji se nosio na zglobu, slušalice, tableti, miševi i razni oblici računara. Pogledajte ispod:































Kako vam se čine?

Pogledajte šta je sve Apple predstavio na poslednjoj prezentaciji. Ako želite da pratite dešavanja iz Apple sveta, dodajte nas na Facebook-u, pratite nas na Twitter-u i dodajte nas u krugove na Google+ mreži.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: