Pronađi članak:

30. 1. 2010.

Developer install0usa napusta scenu



Pre par dana Puy0, developer Install0us aplikacije je najavio da je napustio scenu, niti će se nastaviti izdavanja Install0us3 koda. Ali šta će se desiti sa Install0us?



Samo u slučaju da niste znali Install0us je app koji bi omogućavaju vam da preuzmete krekovane IPA aplikacije i instalirate ih, sve pomoću iPhona. Racimo kao AppStore za krekovane aplikacije.

Puy0 tvrdi da raylog ya napustanje je taj što on nije znao da je to sto radi ilegalno sve dok nije razgovarao sa advokatom.

On nije bio krekovao aplikacije, samo je pravio alat koji je omogucavai korisnicima da instaliraju IPA sa interneta. Mnogi misle da install0us će prestati sa radom zbog ovog napustanja, ali to nije istina. To samo znači da install0us3 više neće biti apdejtovan. Install0us3 je trebao da bude novi apdejt za trenutni 2.5.




Da će to biti novi update na trenutni install0us verzija 2.5 šta neki od vas možda ne znaju. Installous je da (sa O) i install0us (sa nula) su odvojene aplikacije .. Iako je stvorio Puы0, installous je preuzeo Rajan i icefire od Hackulous za neko vreme. Možda nova verzija installous će biti objavljena uskoro da bude kompatibilan sa više AppTrackR.

Iako neki ne znaju, installous i install0us su dce razlicite aplikacije. Iako je Puy0 napravio installous, Ryan i icevire sa Hackulousa su ga preuzeli. Mozda u narednom periodu ocekujemo installous koji ce biti kompatibilniji sa AppTrackR.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: