Pronađi članak:

22. 1. 2010.

Redsn0w Beta3 izasao



Earlier today (while I was sleeping =\ ) MuscleNerd annouced the realese of redsn0wBeta3. As you may know, redsn0w is a cross-platform jailbreaking, unlocking, and customizing tool for iPhones and iPod which now supports firmware 3.1.2!

Danas je MuscleNerd objavio izbacivanje redsn0w Beta3 programa! Kao sto znate redsn0w je multi-platformska alatka za otkljucavanje, jailbrakeovanje i doteravanje iPhona i iPod Toucha koji sada podrzava verziju 3.1.2.

Imajte na umu da je u pitanju BETA uzdanje pa je mozda bagovit. U ovoj verziji ce ostati sve dok ne omoguce jailbrakeovanje iPod Toucha 3G i verziju za Linux.



Glavno pitanje koje se postavlja je - "Po cemu se razlikuje od blackra1na?". Evo sta je Dev Tim odgovorio:




-Koristi originalni Pwnage bootrom manipulaciju za iPhone 2G, 3G i iPod 1G, a posto je u pitanju modifikacija bootroma, Apple ga ne moze popraviti ako ne izbaci novi hardver. Redsn0w 0.9 koristi USB modifikaciju za iPhone 2GS i iPod Touch 2G sa 3.1.2 softverom, ali ce Apple popraviti ovo zbacivanjem softverskog updatea.
-Dozvoljava postavljanje licnog boot logoa
-Instalira Cydiu automatski
-Nije brz ali podrzava vise varijacija



Ako ste vec jailbreakovali telefon, mozete upotrebiti redsn0w za boot logo po izboru i time ne narusiti trenutno stanje telefona.

Kao ni jedan dostupan softver, pa ni redsn0w ne popravlja tetherovan jailbreak.

Ako uocite bagove, izvestite @MuscleNerd-a o tome na njegovom Twitteru sa #redsn0w tagom u kome cete napisati detalje o uredjaju, operativnom sistemu i opis bug-a


Linkovi za preuzimanje:

Windows
Mac

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: