Pronađi članak:

23. 2. 2010.

15 zabranjenih aplikacija od strane iTunesa (3. deo)


11. Zombie School
Ova aplikacija simulira prezivljavanje u skolskom dvoristu kada su svi djaci zarazeni "zombi virusom". Opis glasi: "Vas lokalni fakultet je inviciran zombi virusom. Da li cete bezati ili se boriti da eliminisete zombije. Imate kontrolu nad tornjem koji su vam napravili za ubijanje zombija. Pocinjete da tamanite samo sa lukom i strelom." Posto je aplikacija promovisala nasilje u skolama, ubrzo je uklonjena.




12. Hottest Girls
Ovaj program je bio malo vise od oskudno obucenih devojaka. Posto AppStore ne dozvoljava eksplicitan sadrzaj bilo koje vrste, ubrzo je oznacena za uklanjanje.




13. Pull My Finger
Ova aplikacija je dozvoljavala korisnicima da virtuelno "povuku" prsti koji ce inicirati zvuk prdeza. Prvobitno je aplikacija odbijena pod objasnjenjem da je "ogranicene koristi". Tri meseca kasnije posto je naknadno objavljena postaja je jedna od najpopularnijih aplikacija ikada.




14. Booty Caller
Booty call, sto je sleng za pozivanje prostitutki je aplikacija koja je sadrzala savete za spajanje sa istim i unikatan interfejs za pozivanje projeva. Posto je zbog seksualnog sadrzaja bila odbijena, programer je morao da izmeni sadrzaj i ime promeni u Black Book Dialer kako bi Apple dozvolio prodaju.




15. forChan
Ovaj pretrazivac slika je bio priznat od strane Applea sve dok korisnici nisu otkrili da mogu da menjaju URL adrese kako bi jednostavno pristupali pornografskim sajtovima. Iako je aplikacija ukonjena iz AppStora, postoje druge aplikacije za surfovanje koje omogucavaju pristup bilo kom internetr sadrzaju.




BONUS South Park
Apple je ovu aplikaciju odbacio pod izgovorom da je previse uvredljivog sadrzaja zbog vulgarnosti crtanih karaktera. Ali su South Park TV epizode i film dostupni za download kroz iTunes.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: