Pronađi članak:

18. 3. 2010.

greenpois0n sprema jailbreak za 3.2 i iPadDeveloper greenpois0na - pOsixninja je nedavno napisao detaljan post gde objasnjava konfuziju koja je nastala u vezi njihovog tima Chronic Dev. Prema njemu, nadjen je exploit za poslednji 3.1.3 firmware zahvaljujuci kome ce iPhone 3GS 3.1.3 moci da se otkljuca (novi bootrom) i iPod Touch 3gen (untethered). Trenutno cekaju da se pojavi iPad sa verzijom 3.2.
Proslog meseca haker Sherif Hashim je nasao exploit za isti baseband. On je poslat Dev-Timu koji su potvrdili da radi ali nisu da li informacije kada ce izbaciti alatku za otkljucavanje iPhona 3.1.3 05.12.01, 3G i 3GS.Mozda cekaju veliki update kao sto je 3.2 ili 4.0 koji ce mozda biti u novim telefonima ili iPadu. Geohot je takodje izjavio da ima slican exploit koji ce iskoristiti u novoj verziji blacksn0w-a.

Chronic Dev tim skuplja donacije za kupovinmnu iPada na kojime ce raditi i od koga zavise resenja vezana za buduci unlock, tako da ako zelite da pomognete, posetite ovaj sajt i donirajte koliko mozete.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: