Pronađi članak:

1. 3. 2010.

TigerText - aplikacija za lazljivce i one koji vole da varajuiPhone ima aplikaciju za sve, pa dak i za prevarante i lazove. TigerText je aplikacija a poruke u kojoj se moze namestiti da poslate poruke nestanu. Nova aplikacija omogucava da se poruke samo-uniste i da se obrisu sa originalnog telefo, telefona gde su dospele i servera.
TigerText (nazvana po goferu Tajgeru Vudsu oko koga je nedavno izbio skandal zbog poslatih SMSova) je idealna za one koji varaju svoje voljene, za javne licnosti a i sve ostale. Iako niste nista od navedenog, aplikacija je korisna za ljude koji salju glupe poruke kada se napiju.

Primalac takodje mora imati TigerTest, da bi citali poruke besplatno. Poruke se mogu namestiti da se brisu automatski posle iazbranog vremena ili da se obrisu odmah po citanju.

Ako ste ikada poslali poruku zbog koje ste kasnije zazalili, Tiger Text je za vas! Aplikacija se besplatno preuzima odavde, i pocetno slanje 100 poruka (za 15 dana) se ne naplacuje. Kao ni primanje poruka i po isteku probnog perioda.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: