Pronađi članak:

1. 4. 2010.

O iPhonu 4G
Apple nema drugu opciju nego da se nadje ispred konkurencije ovog leta kada se ocekuje da ce izbaciti novi iPhone cetvrte generacije. Stiv Djobs je vec potvrdio da je u pitanju "A+ nadgradnja" za telefon i da ce "Apple uvesti agresivne promene na iPhonu sa kojima Android / Google neće moci da se nose". Ali sta da ocekujemo od novog uredjaja?

Sto se tice imena, najverovatnije ce biti u vezi sa iPhone 4G ili iPhone HD. Bice isporucen sa velikom nadgradnjom softvera - 4.0. Pominju se 960x640px rezolucije sto je bolje od trenutno najboljeg Android telefon (Nexus One, EVO 4G Hili D2). O cemu se jos spekulise:


-Apple A4 CPU kao na iPadu
-Prednja kamera
-Multitasking
-Novi provajder (Verizon)


Osim specifikacija jos jedan vazan aspekt je faktor forme. Iphone je josh uvek jedan od najprivlacnijih gedzeta ali izgled zastareva i potrebna mu je promena. Vec tri godine gledamo isti dizajn. Posle originalnog aluminijumskog modela, dosla je plastika u vezi koje su misljenja promenjena. Gledajuci popularnost "unibody" aluminijumskog kucista iz jednog dela za MacBook Pro, Apple ce napraviti mudar potez ako uvede isti dizajn za novi model iPhona.


Jos vesti o iPhonu 4G:
- iPhone 4G ekran?
- iPhone OS 4.0 donosi multitasking?
- Delovi iPhona 4G kruze internetom
- Koncept za novi iPhone

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: