Pronađi članak:

30. 7. 2010.

iSkysoft besplatno dijeli DVD to iPhone Converter

Bukvalno prije neki dan je završeno dijeljenje licenzi za koristan program korisnicima iPhone-a, iPhone Video Converter. Kod njega je sve dobro: postoje verzije i za Mac i za Windwos, jednostavan je, i daje solidne, moglobi se reći i odlične, rezulatete. Ipak ima jedan mali minus. On radi samo sa videofajlovima a ne sa DVD diskovima. Odnosno sa njim konvertovanje nekog filma iz vaše videoteke ili nekog videa iz porodične arhive ne bi uspjelo. Ipak, postoji izlaz, i to opet besplatan.

iSkysoft je pokrenuo još jednu akciju u kojoj dijeli besplatne licenze. Ovaj put za program DVD to iPhone Converter. Ima identičan prijateljski nastrojen interfejs i opcije kao iPhone Video Converter. Zadatak ovog programa je da pripremi pregled DVD diskova na bilo kojem iPhone-u, čak je podržan i iPhone 4. (podrazumjeva se i na iTouch-u i iPad-u). Dovoljno je staviti disk i kliknuti Convert. Po želji video je moguće editovati. Kao što je slučaj i sa iPhone Video Converter, postoje verzije za Mac i Windows.

Da bi ste dobili licenzu, potrebno je da uđete na OVU stranicu i kliknete na «Get it Now!». Ali to još nije sve. Poslije morate kliknuti na «Sviđa mi se (I like it)» u gornjem lijevom uglu na Facebook fan starnici iSkysoft-a. Onda će te morati popuniti obrazac u zavisnosti koju verziju programa želite (Za Win. ili Mac). Akcija traje do 9 avgusta.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: