Pronađi članak:

20. 3. 2011.

Apple za april planira novi MobileMe integrisan u iOS 5



MobileMe je verovatno jedan od najrasprostranjenijih cloud servisa koji cuva email, kontakte i kalendar sinhronizovane sa svim vasim iUredjajima.

Nedavno je najavljeno da ce Apple da predstavi iOS 5 i izmenjeni MobileMe u aprilu. Razlog za najavljivanje oba u isto vreme je taj sto ce verovatno oni biti integrisani. Ali kako? Ne zna se tacno, ali se ocekuje da ce iOS 5 doneti puno cloud funkcija.




Jos jedan izvor pominje izmenu MobileMe servisa u aprilu. iLounge sajt prenosi da ce nova verzija biti besplatna. Online verzija ce biti kao neka vrsta ormarica za cuvanje fotografija, videa i muzike. Izvor je rekao iLounge sajtu da trenutna verzija MobileMe servisa nije dostupna i da ce svako ko se bude prijavio ce biti na 60-to dnevnoj probnoj verziji. Sto ce pokriti prazninu do lansiranja nove verzije.

Apple ce podrzati novu trenutnu verziju jos godinu dana, sto znaci da ce nova verzija biti mnogo drugacija, i da ce zadrzavanje od godinu dana ostaviti zbog onih koji su platili godisnju pretplatu.

(RedmondPie)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: