Pronađi članak:

19. 4. 2011.

Beli iPhone 4 stiže krajem aprila?Moramo priznati da nam je čitava saga sa belom verzijom iPhonea 4 već pomalo dosadila, ali eto, pojavila su se nova nagađanja koja zaslužuju našu pažnju. Apple će izgleda, nakon 10 meseci kašnjenja, početi da isporučuje belu četvorku u "narednih nekoliko nedelja", prenosi Bloomberg na osnovu reči tri izvora bliskih kompaniji.

Jedan od njih je rekao da bi uređaj krajem aprila trebalo da ponude američki operateri AT&T i Verizon, a kao razlog kašnjenja je naveo "izazove u proizvodnji", uključujući belu farbu koja se ljuštila na toploti. Podsećamo, krajem prošle godine, kada je beli iPhone 4 odložen po drugi put, Apple je obećao da će ga pustiti u prodaju tokom proleća.
Bloomberg je još jednom podgrejao i nagađanja da novi iPhone 5 neće biti predstavljen na leto, na developerskoj konferenciji WWDC 2011, kako je to kompanija uradila prethodna dva puta. Sva je prilika da sledeću generaciju iPhonea možemo očekivati na jesen, a da će u međuvremenu interesovanje biti podgrejano belim iPhoneom 4.

(mobihobi)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: