Pronađi članak:

7. 4. 2011.

Gevey SIM dodatak za otključavanje iPhone-a 4 je stigao u Srbiju!



U iSrbija Shopu su se pojavili unlock dodaci za MicroSIM karticu za iPhone 4 koji otkljucavaju iPhone 4 tj. omogucavaju rad na SVIM mrezama! Znaci trenutno jedino resenje za zakljucane iPhone 4 uredjaje!

Evo teksta sa njihovog sajta:


"Dugo očekivano rešenje za otključavanje iPhone-a 4 je stiglo! GEVEY je napravio "dodatak" koji zajedno sa microSIM karticom omogućava GSM funkcije na zaključanom iPhone-u 4.






Sve naše mreže u Srbiji smo testirali i verifikovali da sve funkcije rade bez ikakvih problema (pozivi, sms, gprs, 3g).


Procedura "otključavanja" nije preterano komplikovana, traje oko jedan minut i jedina mana trenutno je što u slučaju restartovanja iPhone-a, mora ispočetka da se ponovi ceo postupak. Realno, ovo nije nešto što biste inače često radili.


Trenutno smo ograničeni količinom dostupnih GEVEY kartica, te Vas molimo za strpljenje. U toku dana ćemo postaviti detaljno uputstvo za samostalnu instalaciju kao i formular za poručivanje tj. rezervacije.


Potrudićemo se da u najkraćem roku dobijete svoju GEVEY unlock karticu!"

Cena je 6250din a moguce je da ce biti niza. Porucite odavde. Preporuka!

(iphone-srbija)

1 коментар:

  1. Ja sam nabavio GEVEY dodatak za iPhone 4 medjutim imam problem u Republici Srpskoj, Banja Luka nemogu da ostvarim poziv 112 to m:tel nije implementirao kako imam informaciju. Postoji li neki drugi nacin da se neki drugi brojj pozove umjesto 112.

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: