Pronađi članak:

21. 4. 2011.

Photosynth za iPhoneU Appleovom App Storeu pojavila se još jedna aplikacija za izradu panoramskih fotografija. Ono što Photosynth razlikuje od ostalih dostupnih aplikacija ove vrste jeste to da ju je predstavio Appleov najveći konkurent, Microsoft.

Photosynth vlasnicima iPhonea 3G i 4, iPada 2 te iPod Toucha 4G omogućuje jednostavnu izradu panoramskih fotografija. Sve što je potrebno je pokrenuti aplikaciju, "okinuti" prvu fotografiju, a korisnika će dalje navoditi sama aplikacija. Uz tek nekoliko klikova, panoramska fotografija je gotova.
Rezultate snimanja možete pregledavati direktno u aplikaciji ili je objaviti na internetu. Photosynth omogućuje objavljivanje snimljenih materijala na Facebook ili na sopstveni servis Photosynth.net, a za što je potrebno koristiti korisničke podatke Windows Live ID-a.

U App Storeu je dostupna sva sila aplikacija ove vrste, no retko koja kvalitetna je besplatna. Microsoft Photosynth je u potpunosti besplatan. Pogledajte nasu galeriju ostalih iPhone aplikacija.

(b92.net)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: