Pronađi članak:

10. 5. 2011.

Google predstavlja muzički servis?Danas i sutra u San Francisku se održava Google konferencija namenjena programerima - I/O. Prethodne dve godine na ovoj konferenciji najavljeni su neki noviteti kao što je Google TV, Wave, koji nažalost nije zaživeo, i Chrome Web Store, a ove godine, pored računara na Chrome OS-u, očekuje se da će Google lansirati svoj muzički servis.

Onlajn muzički servis pružio bi korisnicima mogućnost da uploaduju i putem streama slušaju muziku, a Google je navodno u pregovorima sa velikim izdavačkim kućama. Časopis Wall Street Journal prenosi da bi se servis mogao u finalnoj verziji pojaviti kasnije ove godine, a da će na konferenciji biti predstavljena beta verzija.
Sličan servis krajem marta lansirao je Amazon, a on omogućava korisnicima da postave svoju muziku na servis, i onda joj putem interneta pristupaju sa različitih uređaja.

Google muzički servis trebalo bi da pruža mogućnost pristupa sa računara, u browseru koji podržava Flash, Android telefona i tableta, na verzijama 2.2 i novijim.

(b92.net)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: