Pronađi članak:

5. 5. 2011.

Kompaniji Sony ukradeno još podatakaSony se ponovo nalazi u problemima. Nakon oko 77 miliona korisnika koji su pogođeni problemom hakerskih napada na servis PlayStation Network, izgleda da su istim problemom pogođeni i korisnici servisa Sony Online Entertainment.

Broj korisnika Sony servisa čiji su lični podaci kompromitovani popeo se iznad 100 miliona. Nakon što nas je kompanija krajem prošlog meseca obavestila da su kompromitovani nalozi 77 miliona korisnika servisa PlayStaton Network istim problemom pogođeno je i gotovo 25 miliona korisnika servisa Sony Online Entertainment.

Pre nekoliko dana čelni ljudi ove kompanije izvinili su se korisnicima PlayStation Networka, no izgleda da će morati da usledi još izvinjenja.
Prema navodima službenog obaveštenja za medije, hakeri su došli do imena, adresa, emailova, datuma rođenja, pola, brojeva telefona, korisničkih imena i lozinki skoro 25 miliona korisnika. Određenom broju korisnika servisa Sony Online Entertainment ukradeni su i brojevi kreditnih kartica.

Više detalja o novim Sonyjevim problemima pročitajte u zvaničnoj izjavi za medije.

(b92.net)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: