Pronađi članak:

14. 6. 2011.

iPhone pomaže da spavate boljeSvima koji imaju problema sa spavanjem “Lark” narukvica povezana za iPhone može da pomogne da spavaju kao bebe.

Ova aplikacija, to jest narukvica povezana za vaš iPhone, sakuplja informacije o tome šta se dešava dok spavate i ujutro vas beščujno, putem vibracija budi, tako da nema rizika da ćete probuditi i osobu sa kojom delite krevet.

“Lark” tokom noći prati u kojoj se fazi sna nalazite i nakon buđenja dobijate vaš “ZQ” - rezultat spavanja koji možete popraviti iz noći u noć.
Naime “Lark” vam može reći koliko vam je bilo potrebno da zaspite, koliko ste vremena proveli u REM fazi, koliko ste sveukupno spavali, da li ste se budili tokom noći i sve to beleži u vaš IPhone.

Ujutro ova narukvica u određeno vreme počinje da vibrira i na taj način vas budi – nažalost nema “snooze” opciju i kada se pokrene ne možete je isključiti dok je ne skinete sa ruke.

Cena “Lark” paketa je 129 dolara, a za dodatnih 60 dolara možete da dobijete i “trenera spavanja” ekstra aplikaciju koja analizira patern vašeg spavanja.

Oficijelni sajt Lark. Besplatna LARK UP aplikacija.

(b92)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: