Pronađi članak:

21. 6. 2011.

mt:s roming povoljniji nego ikadamt:s je svim korisnicima tokom letnjih odmora ponudio jednostavno, ujednačeno i izuzetno povoljno rešenje za razgovore, slanje poruka ili surfovanje u romingu.

Letnja roming promocija, koja počinje 1. jula, mt:s korisnicima će omogućiti izuzetno povoljno telefoniranje u Crnoj Gori, kao i jedinstvene i povoljne cene rominga u najatraktivnijim turističkim destinacijama i to u svim mrežama inostranih operatora.

Cene razgovora u m:tel mrežama približne su cenama razgovora u Srbiji
Svi postpejd i pripejd korisnici koji će letovati u Crnoj Gori i Republici Srpskoj, i koji izaberu m:tel mrežu, koristiće usluge mobilne telefonije po najpovoljnijim uslovima tako što će razgovarati po cenama približnim onima u Srbiji.

Svi dolazni pozivi će se naplaćivati 6 dinara, bez obzira na dužinu trajanja razgovora. Odlazni pozivi prema fiksnoj i mobilnoj telefoniji Telekoma Srbija, m:tel-a Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koštaće 9 dinara po minutu, uz uspostavu veze od 7 dinara, dok će ka ostalim mrežama u ovim zemljama minut razgovora koštati 14 dinara, uz istu cenu uspostave poziva.

Cena SMS poruke je 9 dinara, a prenos podataka 12 dinara za 100 kB. Za naše postpejd korisnike koji budu u romingu u Crnoj Gori i Republici Srpskoj posebna pogodnost je da u delu Tarifni dodaci mogu da kupe m:tel DATA tarifni dodatak koji im za 200 dinara donosi 100 MB za prenos podataka iz rominga dok su u m:tel mreži.

My Friend zona
Bez obzira na to koju mrežu da izaberu u zemljama My Friend zone, među kojima su najatraktivnije turističke destinacije, Grčka, Turska, Hrvatska, Tunis, Španija, Italija, Bugarska i Egipat, mt:s korisnici će moći da koriste roming po izuzetno povoljnim uslovima.

U bilo kojoj mreži cena dolaznog poziva iznosiće 30 dinara po minutu, što predstavlja uštedu i do 70 %, dok će odlazni poziv prema bilo kojoj zemlji u svetu koštati 100 dinara po minutu. SMS poruka naplaćivaće se 20 dinara, a svakih 100 kB prenetih podataka 58 dinara.

Bonus za postpaid korisnike
Dodatna iznenađenja pripremljena su za postpejd korisnike. U julu i avgustu mt:s će svima pokloniti 600 dinara bonusa mesečno, koje će moći da koriste za dolazne pozive iz rominga.

Dakle, korisnici će u Crnoj Gori i Republici Srpskoj imati 100 besplatnih dolaznih poziva, odnosno 20 besplatnih minuta za dolazne pozive u zemljama My Friend zone.

Tarifni dodaci
mt:s korisnici tokom dva letnja meseca moći će, pozivanjem broja *797#, da aktiviraju Tarifne roming dodatke i kupe minute za dolazne i odlazne pozive iz My Friend mreža i razgovaraju po još povoljnijim uslovima. Dodatak od 10 minuta koštaće 500 dinara, od 30 minuta 1200 dinara, dok će cena dodatka od 60 minuta biti 2000 dinara.

* My Friend zona obuhvata 21. zemlju - Egipat, Grčku, Hrvatsku, Španiju, Tursku, Italiju, Bugarsku, Crnu Goru (osim m:tel mreža), Makedoniju, Sloveniju, Francusku, Maltu, Holandiju, Kipar, Mađarsku, Austriju, Nemačku, Rumuniju, Švajcarsku, Švedsku, Veliku Britaniju.

**Roming promocija traje do 31. avgusta 2011.

mt:s preporuke za korišćenje rominga:
- Pre puta u inostranstvo proverite u mt:s poslovnicama ili pozivanjem korisničkog centra 064 789, da li Vam je usluga rominga uključena.

- Ukoliko ste pripejd korisnik, pre odlaska u inostranstvo dopunite kredit.

- Ukoliko putujete u zemlju koja nije obuhvaćena promocijom, proverite koji operator u zemlji u koju putujete ima najpovoljnije uslove za Vas.

- Isključite automatsko ažuriranje aplikacija preko interneta, kako biste kontrolisali trošak za prenos podataka u romingu. Cena za ovu uslugu je nekoliko puta viša nego u Srbiji, tako da je pažljivo koristite.

- Na mt:s sajtu www.mts.telekom.rs informišite se o svim pojedinostima roming ponude

(mondo)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: