Pronađi članak:

16. 6. 2011.

Samsung i Apple nastavljaju ratRat patenata između južnokorejske kompanije "Samsung" i američkog "Epla" (Apple) se nastavlja. "Epl", nije mnogo voljan da "Samsungu" otkriva detalje prototipa svog tablet uređaja - iPad i mobilnog telefona iPhone.

Multinacionalna kompanija u oblasti potrošačke elektronije, optužuje konkurenta iz Istočne Azije za "uznemiravanje zahtevima kojima je nemoguće udovoljiti."
"Epl" je dobio od "Samsunga", najveće po prodaji svetske tehnološke kompanije, odobrenje za ispitivanje novina te kompanije kako bi se uverio da nije došlo do kršenja patenata.

"Samsung" je zato takođe zatražio uvid u "Eplove" proizvode iz istih razloga

Međutim, umesto da se usmeri na nove proizvode koje je predstavio "Epl", "Samsung" je želeo uvid u prototipove proizvoda koji još nisu predstavljeni, kao što su iPhone 4S ili iPad 3.

"Epl", nije hteo da se povinuje tom zahtevu "Samsunga" za čije je ispunjenje rok prošao 13. juna. "Samsung" je potom počeo da neprestano ponavlja zahtev, zbog čega je "Epl" podneo tužbu kalifornijskom sudu pred kojim obe kompanije treba da se pojave 17. juna.

(mondo)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: