Pronađi članak:

25. 7. 2011.

Smartphone modele češće koriste žene



Rezultati ankete koja je nedavno sprovedena u Americi potvrđuju zanimljiv trend: žene tehnologija počinje da interesuje više nego muškarce.

Nešto više od hiljadu muškaraca i žena starosti između 18 i 54 godine popunjavalo je upitnik o svojim navikama u vezi sa korišćenjem novih tehnologija.




Rezultati su pokazali da smartphone ima 54 odsto žena i 46 odsto muškaraca, a od osoba koje imaju "pametnjakovića", neku aplikaciju za igranje igrica ima 75 odsto žena i 67 odsto pripanika jačeg pola.

Nintendo Wii konzolu, na primer, ima 44 odsto dama koje su učestvovale u anketi i 41 odsto muškaraca, a 75 odsto žena izjavilo je i da se ne slaže sa uobičajenim stavom da se muškarci bolje razumeju u nove tehnologije.

Tokom popunjavanja upitnika, od ispitanika se očekivalo da napišu i bez koje tri aktivnosti ne bi mogli da izdrže mesec dana.

Evo šta kaže statistika: ni muškarci ni žene ne bi "preživeli" mesec dana bez Interneta i spavanja. Kada je o trećoj aktivnosti reč, muškarci i žene se ne slažu: pripadnici jačeg pola ne bi mogli da izdrže mesec dana bez seksa, a dame - bez tuširanja.

(mondo)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: