Pronađi članak:

8.10.2011

Weather Elements: Promenite lockscreen u novi weather lockscreenDa li vam je već dosadio slide to unlock lock screen? Želite ga jednostavno promijeniti? Donosimo vam Weather lock screen koji bi vam se mogao svidjeti.

Obični lock screen vam dojadi najviše zbog toga jer se može urediti na samo jedan način – promjenom wallpapera. Zato mi imamo rješenje za vas: Weather lock screen koji ima animated weather- što znači da imaju animacije npr. Kada pada kiša i na lock screenu će se pojaviti animacija kiše i jos dosta toga.

Pa krenimo:

Za ovaj lock screena trebate imati jailbroken iPhone ili iPod jer vam je potrebna Cydia*

Evo lock screen je Weather elements kao što vidite wallpaper. Weather elements je jako lijep lock screen, vidite veliko sunce i i oblake i vidite svjetlost kako blješti, to je animacija, ali ovo je samo jedna od njih.
Ovaj lock screen jednostavno je za instaliranje, samo odete na Cydiu i u tražilicu upišete “weather elements” te ga nađite i instalirajte. Weather Elements se moze naci pod ModMyI repo i potpuno je besplatan.

Nakon što ste instalirali, otvorite winterboard i odaberite weather elements.

Imat ćete instaliranu aplikaciju Weather Elements, stavite konfiguraciju po želji i imat ćete Weather Elements na lock screenu.

Kada instalirate Weather Elements, dobit ćete instaliran jedan program za konfiguraciju koji se također zove Weather Elements. Taj program stvoren je za upravljanje lock screenom, znači za koje mjesto da vam weather pokazuje. Ako dosta putujete, samo stavite opciju Use GPS i svaki put kad refreshate weather, iPhone će vam učitati lokaciju i pokazati trenutno vrijeme na tom mjestu.

Ako ste primijetili, lock screen ima dvije strelice sa lijeve i desne strane.
Kada kliknete na desnu strelicu, pokazuje vam vrijeme za sljedećih 5 dana, a kada kliknete na lijevu strelicu, pokazuje vam kada izlazi sunce i kada zalazi, također pokazuje brzinu vjetra i pokazuje sa koje točno lokacije uzima prognozu vremena.

Kako refreshati weather samostalno?

Da refreshate weather samostalno, samo stisnite temperaturu vremena na desnoj strani ispod desne strelice i lock screen će početi refresh i vidjet ćete obavijest da se to događa.Ovaj app ima 3 teme ili wallpapera koje se mogu postaviti na konfiguraciji. Imate Basic, Grassy Hills i Rocky Mount.

(omizio)

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: