Pronađi članak:

27. 10. 2011.

Novi projekat Void Software-a: Funny & Fun (Pics & Videos of the web)



Izasla je i nova applika iz Void Software Indie studija, namenjena svima koji prate funny, fun, lol i sl. sajtove na netu uz pomoc iUredjaja.

Skupili smo veliki broj sajtova sa raznim interesantnim sadrzajima i napravili aplikaciju koja kupi i slaze njihovu sadrzinu na efikasan nacin.

Funny & Fun je nastao iz nasih potreba za jednostavnim surfovanjem plejade sajtova koje posecujemo svakodnevno ne bi li smo uspeli razbiti dosadu.

Problemi koje i najjaci iUredjaji imaju sa sajtovima koji su prepuni reklama, raznih statistika, vise gif animacija i sl, naterali su nas da razmislimo o alternativi.




Nakon osnovnih ideja o filtracije reklama, brzeg ucitavanja, naprednog keshiranja, shvatili smo da bi mogli da naravimo i brzu OpenGL korisnicku sredinu za pregled sadrzaja, koja bi unapredila ono sto manjka klasicnom pregledu multimedijalnog sadrzaja na iUredjajima.
Posle dugog rada u koji ulozili smo sve nase iskustvo nadamo se da smo uspeli.



Neke od najvaznijih mogucnosti:

  • Hronoloski sortiran prikaz sadrzaja. Prvo se prikazuju najnoviji clanci iz svih sajtova koje ste izabrali, omogucavajuci Vam da znate kada ste zadnji put sta gledali. Maximalno smanjeno vremem koje provodite vec vidjene stvari!
  • Izuzetan kvalitet prikaza i pojednostavljen, elegantan korisnicki interfejs
  • Izuzetno brzo surfovanje, samo sadrzina clanaka!
  • Bez reklama, apsolutno! Ni u nasem delu aplikacije, niti u sadrzini koju kupimo sa drugih sajtova. Veliki trud smo ulozili da se ovo ostvari.
  • Nase internet kesiranje, optimizacije prikaza i koriscenja memorije za svaki iUredjaj, detekcija istih postova sa raznlicitih sajtova, prelged raznih tipova stranica: html, rss, facebook, YouTube itd
  • Neki od sajtova koje mozete pregledati iz nase applikacije: FailBlog kompletan (preko 100 sajtova), That Guy With The Glasses (preko 20 kanala), YouTube kanali (preko 20 kanala) i veliki broj raznih sajtova pa i nasa Vukajlija.com i nama poznati Fishki.net



Applikacije je besplatna i moze se preuzeti ovde.

Takodje postoji i premium inApp kupovina koja omogucava gledanje sadrzaja svih sajtova beskonacno unazad. Dok ne premium verzije mogu gledati tri ekrana unazad, sto je vise nego dovoljno za svakodnevni pregled.

Posto ste skinuli ovu super aplikaciju, skoknite do nase galerije ostalih aplikacija za iUredjaje.

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: