Pronađi članak:

3. 11. 2011.

Izbačena (pa povučena) oficijelna Gmail aplikacija za iUređajeGoogle je juce izbacio oficijelnu verziju Gmail aplikacije za iUredjaje. Mi smo se poigrali malo i evo naseg iskustva.

Prvo sto pada u oci je crno radno okruzenje i navigacioni meni sa leve strane, koji kao da je ukraden sa nove Facebook aplikacije.Aplikacija neodoljivo podseca na web verziju iste aplikacije odnosno na ono sto se pojavi kada u Safari pretrazivacu posetite gmail.com.

Jedina funkcionalnu novost koju nam donosi Gmail aplikacija jeste mogucnost slanja attachmenta. Zapravo ne svih vec samo slika iz Camera aplikacije.
Ne postoji mogucnost koriscenja vise naloga od jednom, koje imate na gmailu. Da, ovo je moguce na web verziji gmail-a.Navigacija je katastrofalna. Aplikacija odbija da saradjuje s vremena na vreme. Pojavljuju se meniji koje je nemoguce ukloniti prilokom pisanja poruke, nije moguce ukloniti navigacioni meni...

Ne postoji integracija sa Notification Centrom u iOS 5. Korisnici iPada se takodje zale na losu navigaciju.
I na kraju da ne zaboravimo da kazemo da je aplikacija povucena svega par sati posle objavljivanja zbog greske koju sadrzi koja se pojavljuje prilikom svakog pokretanja:Nadamo se da ce sa novom verzijom uraditi pravu stvar.

Jos uvek ne shvatamo poentu ove aplikacije iz Google kompanije. Ako ne zelite da koristite Apple Mail aplikaciju za Gmail nalog, web verzija je vise nego odlicna. Veliko razocarenje. :(

Da li ste vi preuzeli aplikaciju? Kakva su vasa iskustva?

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: