Pronađi članak:

15. 11. 2011.

Kompanija Jetstar Airways iznajmljuje iPade u svojim avionima



Australijska aviokompanija Jetstar Airways, koja putnicima nudi karte za domaće i međunarodne letove po niskim cenama, pokušaće da izvede malu revoluciju kada je reč o zabavi tokom letenja tako što će na nekim svojim linijama ponuditi korišćenje iPada.

Radi se o tome da će putnici koji lete duže od dva sata, moći da iznajme iPad po ceni od 10 do 15 USD po letu.

Ovim potezom Jetstar je postao prva aviokompanija u svetu koja nudi tehnologiju koja omogućava uživanje u filmovima, TV emisijama, muzici, igrama, e-časopisima i knjigama tokom leta uz pomoć tabličnog računara.




„Jetstar je ponosan što je prva aviokompanija u svetu koja je svojim korisnicima ponudila iPad“, rekao je izvršni direktor Jetstar grupe Brus Bjukenan.

Iako će u početku iPad biti dostupan samo na nekoliko letova, kasnije će se pojaviti na svim domaćim linijama u Australiji, kao i na linijama između Australije i Novog Zelanda i Tasmanije.

Kompanija će sarađivati sa najvećim filmskim kućama kako bi korisnicima omogućila pristup najnovijim filmovima, a ponudiće i igre sledeće generacije. Na taj način, svaki član porodice će tokom leta moći da pronađe zanimljiv sadržaj koji će se osvežavati svakoga meseca.

Jetstar planira da trenutno najpopularniji tablični računar u budućnosti ponudi i na letovima u azijskim državama. „Biti prvi u nečemu i raditi to drugačije je ključ za uspeh kompanije Jetstar. Saslušali smo svoje korisnike i znamo da je zabava tokom leta važan deo putovanja, tako da smo se postarali da novi iPad ponudi najbolju zabavu“, rekao je Bjukenan.




„Uvođenje iPada u letove kompanije Jetstar će se pridružiti ostalim nedavnim inovacijama kao što su karte za putovanje u obliku SMS poruka koje putnicima olakšavaju putovanje i nude fleksibilnost. Kao prvi australijski avioprevoznik koji u svojoj floti ima avion Boeing 787 Dreamliner, Jetstar trenutno radi na proceni mogućih opcija zabave koje će se naći u avionima od 2013. godine“, dodaje Bjukenan.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: