Pronađi članak:

17. 11. 2011.

Sting obeležava godišnjicu uz iPad aplikaciju



Sting je u ponedeljak u prodavnici kompanije Apple na Menhetnu predstavio aplikaciju za iPad koja dokumentuje 25 godina njegove solo karijere.

"Danas je moje digitalno rođenje", kazao je šezdesetogodišnji umetnik i nekadašnji frontmen grupe Police, navodeći da je aplikacija nešto sasvim novo, što je i razlog zbog kojeg će biti besplatna - "niko nema predstavu koliko bi trebalo da košta".



Nova aplikacija Sting 25 sadrži snimke sa koncerata, tekstove pesama u rukopisu, intervjue, fotografije i muzičke video spotove kao i listu imena ljudi koji su sarađivali sa Stingom i bili inspiracija njegovom stvaralaštvu tokom poslednje dve i po decenije.




Tu su i podaci o njegovim humanitarnim projektima, odlomci iz njegovih dnevnika, panoramske fotografije njegovih instrumenata kao i delovi snimka sa koncerta koji je Sting u oktobru održao povodom svog 60. rođendana...



Na kraju prezentacije, Sting je izveo nekoliko svojih hitova za okupljene obožavaoce, a numeru Fragile posvetio je Stivu Džobsu.

"Žao mi je što nije ovde. On je na neki način kreirao našu budućnost", kazao je poznati muzičar za nedavno preminulog osnivača kompanije Apple.

Aplikaciju besplatno mozete preuzeti odavde.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: