Pronađi članak:

9. 12. 2011.

Stigao novi TwitterIz Twittera je sinoć stiglo saopštenje o kompletnom redizajnu ove mreže. On obuhvata web, mobilni web i iskustvo na iOS i Android aplikacijama, a biće dostupno korisnicima u narednom periodu.

Dizajn je, kažu iz Twittera, pojednostavljen kako bi se učinilo lakšim praćenje onih do kojih nam je stalo, povezivanje sa drugima i otkrivanje novih stvari.

Glavna promena ogleda se u novim tabovima. Pored standardnog Home, sada se nalazi i @Connect sekcija gde ćete videti ko je počeo da vas prati, ko vas je pomenuo, retweetovao ili favorizovao vaš tweet.
Desno od njega, nalazi se #Discover koji vam, prema rečima ljudi iz Twittera, omogućava da jednim klikom, ili tapom, dođete do korisnih i zabavnih informacija odabranih baš za vas. Rezultati u ovom odeljku zavisiće od vaše trenutne lokacije, koga pratite ili šta se dešava u svetu. Što ste aktivniji na Twitteru, kaže se u saopštenju, Discover će nuditi bolji sadržaj.

Osim ova tri taba, četvrti, profil - Me, takođe je redizajniran, a novo Speak up dugme omogućava da odmah i jednim klikom pošaljete tweet bez obzira na kom delu Twittera se nalazite.Osim toga, od sada postoji mogućnost embedovanja tweeta na sajt ili blog, odakle se jednim klikom može odgovoriti, retweetovati ili pratiti njegov autor.

Redizajniran je i TweetDeck, kako bi pratio izgled novog Twittera.

Novi dizajn u ovom momentu dostupan je na mobilnom sajtu i aplikacijama, a za je stigao kod pojedinih korisnika. Ostali mogu da ga ocekuju u nastupajucem periodu.

Novi Twitter za iOS možete preuzeti odavde besplatno.preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: