Pronađi članak:

29. 2. 2012.

Apple najavio događaj za predstavljanje novog iPada 3 u sredu 7. marta!



Apple je najavio događaj koji će se održati u San Francisku povodom predstavljanja novog iPada. Glasine su bile tačne i u pitanju je datum 7. mart u 19h po našem vremenu.

Prema slici sa pozivnice jasno se vidi da se radi o novoj verziji iPada, koju god on oznaku bude nosio. Iako ne možemo biti sigurni, vrlo je verovatno da će novi iPad imati Retina Displej visoke rezolucije na šta sugeriše i poruka uz pozivnicu.



Poruka koja ide uz pozivnicu je “Imamo nešto što zaista treba da vidite. I dodirnete.". Da li se radi o Retina Displeju ili ćemo možda videti i Apple TV? Šta vi mislite?

Zanimljivo je da se na slici ne vidi Home taster. Da li je to Apple odlučio da ga izbaci u ovoj verziji ili je iPad samo okrenut položen u landscape?

Šta nas sve očekuje u novom iPadu možete pogledati ovde.

Na iAnatomiji ćete kao i do sada moći da pratite prenos uživo. Kao što zante Apple nikada ne pušta live video prenos, pa ćemo prenositi informacije od ljudi koji su prisutni na događaju, u realnom vremenu. Biće puno slika, komentarisaćemo, a i vi ste pozvani da se pridružite diskusiji. A možda bude neki nezvanični video stream.

U svakom slučaju, vidimo se 7. marta u 19h na našoj stranici posvećenoj prenosu!

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: