Pronađi članak:

8. 2. 2012.

Izašao Chrome Beta za AndroidSve prednosti surfovanja netom putem Chrome browsera sada su dostupne i korisnicima uređaja na Androidu.

Chrome for Android Beta dostupan je korisnicima Android uređaja na najnovijoj verziji ove platforme, Ice Cream Sandwich, u određenim zemljama, i na nekoliko jezika.

Chrome za Android, kažu u zvaničnom saopštenju, donosi sve stvari koje volite vezano za Chrome na vaš ICS telefon ili tablet.

“Kao i desktop verzija, Chrome za Android Beta ima fokus na brzini i jednostavnosti, ali i donosi i besprekorno uvezivanje i sinhronizaciju tako da svoje personalizovano iskustvo surfovanja webom možete poneti sa sobom”, kažu iz Googlea.
To znači da ćete moći da pristupite tabovima koje su ostali otvoreni u Chromeu na vašem računaru, bookmarkovi će biti sinhronizovani, a dobićete i pametnije preporuke, ukoliko često sa računara posećujete neki sajt, biće preporučen u okviru autocomplete opcije, tako da ćete manje morati da kucate.

Chrome je moguće preuzeti iz Android Marketa, a šta nudi možete videti u priloženom videu ili zvaničnom saopštenju.Kao što je već rečeno, samo korisnici najnovije verzije Androida moći će da ga isprobaju, a prema podacima Mashablea, od oko 200 miliona aktivnih Android uređaja, oko 2 miliona je na ICS-u.

Adobe je u međuvremenu potvrdio da Chrome za Android neće podržavati Flash.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: