Pronađi članak:

22. 2. 2012.

Microsoft Office paket uskoro za iPad

"

Microsoft se konačno smilovao da nam omogući Word, Excel i PowerPoint. Sajt The Daily je objavio da će se Microsoft Office paket uskoro pojaviti na iPadu.

Prema izvoru sajta The Daily aplikacija će uskoro biti predata Apple-u za odobrenje na App Store. Aplikacija podseća na nedavno izbačenu Microsoft OneNote aplikaciju.



Ovo je početni ekran aplikacije:



Takođe ima i primesa Metro korisničkog okruženja. Ona će podržavati Word, Excel i PowerPoint dokumenta, njihovo kreiranje i otvaranje.

Još uvek se ne zna datum izbacivanja ali se predviđa u narednim nedeljama. Čim izađe obavestićemo vas. Do tada, ako želite Office za iPad, možete probati OneLive Desktop.

UPDATE:

Microsoft je izdao saopštenje za javnost povodom ove vesti, a to je da je informacija koju je preneo The Daily samo spekulacija i da je bazirana na netačnim glasinama. Ali nisu želeli da komentarišu da li rade na Office verziji za iPad.

UPDATE 2:

The Daily je odgovorio na ovo sa još jednom fotkom koja je izgleda ikonica za Office:


Potom je Microsoft Twitovao sa oficijelnog kanala da poštuju to što objavljuje The Daily ali da im nažalost neko daje lažne informacije i da će se sve razjasniti u narednim nedeljama.

izvor

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: