Pronađi članak:

13. 4. 2012.

Fusion: Integracija Facebook, MySpace i Foursquare servisa u iOS (Cydia dodatak)



Od kako je Apple integrirao Twitter u iOS 5, mnogi korisnici Facebooka cekaju da se isto desi i sa Facebookom. Medjutim dok se gospodin Cook i gospodin Zackerberg dogovaraju oko toga u pomoc nam opet dolaze Cydia developeri.

Danas vam predstavljamo tweak pod imenom Fusion koji vam omogucava integraciju Facebook-a, MySpace-a i Foursquare-a direktno u iOS 5.

Ako ste ikada koristili Twitter integraciju u iOSu 5 onda ce vam Fusion biti potpuno poznat. Odnosno na isti nacin sada mozete poslati, slike, linkove, videa te status update direktno na Twitter, Facebook, Foresquare i MySpace i to u isto vreme ako to zelite bez otvaranja doticne aplikacije.



Fusion tweak vam dozvoljava da postavite Activator akciju koja ce vam dozvoliti da sa odredjenom gestom otvorite status update prozor kao na slici te da posaljete update na jednu ili vise socialnih mreza.



Fusion takodje dozvoljava eljenje linkova, videa i slika direktno iz browsera sto naravno jos vise ubrzava iOS 5 doživljaj.

To nije sve. Ako imate iPhone 4S, Fusion dolazi sa AssistantExtension pod imenom Furi koji vam dozvoljava da isto uradite putem Siri glasovnih komandi.

Programer kaze da se Fusion lako moze nadograditi za nove nadolazece mreze te da je napravljen API koji dozvoljava kreiranje novih extenzija za druge socialne mreze od strane drugih developera. Sto znaci da cemo ubrzo vidjeti extenzije za svaku mogucu socijalnu mrezu.

Ovako izgleda u praksi:



Tweak se moze naci za $2 na BigBoss repou a besplatno ga možete probati instaliranjem sa PF.iPhone izvora. Ako koristite neku od navedenih socijalnih servisa, onda je ovo dodatak za vas.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: