Pronađi članak:

26. 4. 2012.

Otvoren HackStore: Kao Cydia za Mac OS X



Svi koji su se odlučili jailbreakovati svoje iUređaje na početku su imali barem okvirnu predstavu zbog čega to rade. Promena izgleda iOSa, dodavanje funkcionalnosti kroz nebrojene modifikacije i aplikacije kojima Apple ne bi dozvolio da se pojave na App Store-u su neki od razloga. Ideja da se korisnicima Mac računara ponudi sličan koncept nije nova a danas je konačno realizovana u potpunosti a nosi naziv HackStore.

Čovek koji je predvodio tim koji stoji iza HackStore-a zove se Andrey Fedotov. Sam kaže kako mu je ideja za ovaj projekat došla krajem prošle godine i priznaje kako je inspiraciju video u Cydiji i App Store-u. Mac App Store, iako vrlo praktičan način nabavke aplikacija, ima svoja ograničenja, a Fedotov je sa svojim timom radio intenzivno još od decembra kako bi korisnicima ponudio alternativnu prodavnicu sa svim aplikacijama i modifikacijama koji se ne mogu naći u Mac App Store-u.





HackStore svojim korisnicima već nudi nekoliko aplikacija a svi developeri koji žele dati svoj doprinos su dobrodošli. Razočarani mogu biti samo oni koji očekuju da će na HackStoreu naći nešto slično Installousu jer piratski i ilegalni sadržaji ovde nisu dobrodošli.

Ako posedujete Mac i zainteresovani ste da isprobate HackStore, naći ga možete na zvaničnoj stranici.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: