Pronađi članak:

26. 4. 2012.

Otvoren HackStore: Kao Cydia za Mac OS XSvi koji su se odlučili jailbreakovati svoje iUređaje na početku su imali barem okvirnu predstavu zbog čega to rade. Promena izgleda iOSa, dodavanje funkcionalnosti kroz nebrojene modifikacije i aplikacije kojima Apple ne bi dozvolio da se pojave na App Store-u su neki od razloga. Ideja da se korisnicima Mac računara ponudi sličan koncept nije nova a danas je konačno realizovana u potpunosti a nosi naziv HackStore.

Čovek koji je predvodio tim koji stoji iza HackStore-a zove se Andrey Fedotov. Sam kaže kako mu je ideja za ovaj projekat došla krajem prošle godine i priznaje kako je inspiraciju video u Cydiji i App Store-u. Mac App Store, iako vrlo praktičan način nabavke aplikacija, ima svoja ograničenja, a Fedotov je sa svojim timom radio intenzivno još od decembra kako bi korisnicima ponudio alternativnu prodavnicu sa svim aplikacijama i modifikacijama koji se ne mogu naći u Mac App Store-u.

HackStore svojim korisnicima već nudi nekoliko aplikacija a svi developeri koji žele dati svoj doprinos su dobrodošli. Razočarani mogu biti samo oni koji očekuju da će na HackStoreu naći nešto slično Installousu jer piratski i ilegalni sadržaji ovde nisu dobrodošli.

Ako posedujete Mac i zainteresovani ste da isprobate HackStore, naći ga možete na zvaničnoj stranici.

preuzeto sa

Нема коментара:

Постави коментар

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: