Pronađi članak:

27. 4. 2012.

[Uputstvo] SAMprefs update: Otključajte iPhone jednim korakom


Od danas praktično možete otključati bilo koji iPhone pritiskom samo na jedno dugme. Da, dobro ste pročitali, ako ste jedan od onih koji imaju problem sa otključavanjem svog ljubimca putem našeg ili bilo kojeg drugog internet tutoriala onda će vam biti drago da čujete da je Sam Bingner napravio par poboljšanja na svom SAM iPhone Unlock alatu koji vam sada omogućava da uraditite unlock bez pomoći iTunesa tj. pritiskom na samo jedno dugme.

Narvno nista nije 100% ali ako vam pre nije uspelo probajte ove novo uputstvo. Naravno kao i pre iAnatomija nije odgovorna za ikakve probleme sa vašim iPhonom.

Vredi napomenuti da ovaj unlock za razliku od UltraSn0w-a radi na bilo kojem iPhonu i bilo kojoj verziji baseband-a.

Pre nego što pocnete naravno morate dodati Sam’s Repo u Cydiju kako bi skinuli SAMprefs alat. Ako ga već imate preskočite ovaj korak.

Otvorite Cydiju i dodajte sledeći izvor: http://repo.bingner.com

UPUTSTVO:

1. Ubacite Sim karticu u iPhone (Ovo je vaša ne otkljucana SIM kartica koju ćete nastaviti koristiti, a ne orginalni sim sa kojom je došao iPhone ili neka druga)



2. Otvorite SAMprefs, kliknite na Utilities pa na “Attempt Activation” (Ako ne vidite “Attempt Activation” taster, pričekajte par trenutaka. Nakon što iPhone završi traženje mreže, dugme će se samo pojaviti. Budite strpljivi.)


3. iPhone će se sada Respringovati. Kada se ponovo upali, trebao bi naći vašu mrežu, što znači da je otključan, aktiviran i spreman za korištenje. Napravite test poziv i to je to.
Srećno i javite kako je proslo!

Ako imate problema sa ovim uputstvom, možete pogledati naše originalno korak po korak SAM iPhone Unlock uputstvo ovde. Ne zaboravite obavezno da sačuvate vaš unlock status dok Apple nije zakrpio ovu rupu pomoću ovog uputstva.

Video uputstvo:



preuzeto sa

2 коментара:

  1. da li jos radi ova fora ili je apple zakrpio sve :) I da li ima neka opcija da se otkljuca iphone4 4.12.01 ? Hvala unapred

    ОдговориИзбриши
  2. Ne radi ovo odavno :(

    A može da se otključa samo fabrički...

    ОдговориИзбриши

Cenimo tvoj komentar!

Pročitaj još: